ANDROID & GOOGLE DRIVE İLE DÖKÜMANLARINIZI KOLAYLIKLA TARATIN!



Kağıtsızlaşma her ne kadar hepimizin hayali olsa da bunun gerçekleşmesi daha uzun gibi görünüyor. Bazı insanlar hala bilgisayar dökümanlarını yazdırmaya devam ediyorlar. 

    Size iyi bir haberim var. Artık dökümanlarınızı taratmak için akıllı telefonunuz dışında herhangi bir donanıma ihtiyacınız yok. Gerçekten Android cihazınızdan başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok. İşte size yardımcı olması için hazırlanmış bir video : tıklayın.

    İlk olarak Android cihazınızdan Google Drive uygulamasını açın. Sağ alt köşedeki + simgesine dokunun ve Tara'yı seçin. Uygulama, kameranızı açacak. İstediğiniz şeyi taratmaya başlayabilirsiniz. 

    Görüntüyü çektikten sonra ayarlar yapabilirsiniz. Çekmiş olduğunuz görüntünün önemsiz yerlerini kırpma özelliği bulunmakta. Yenileme butonunu yeniden çekim yapmak için artı butonunu da yeni tarama yapmak için kullanabilirsiniz. İşlem tamamlandığında Tick'e tıkladığınızda dosyanız Google Drive'a yüklenmeye başlar. Eğer çok fazla tarama yapıyorsanız anamenünüze bir kısayol oluşturabilirsiniz. 


Yorum Gönder

My Instagram

Copyrighted © Engineering Vibes | Mühendislik öğrencisinden bi' şeyler. Bu blog engineeringvibes tarafından aşkla tasarlandı!