15/15 FİLM CHALLENGE

Selam sevgili okuyuclarım! Sene başında kendime 50 film izleme hedefi koymuştum. Yavaştan artık bu hedefimi gerçekleştirmeye başlamak istiyorum. Bu sebeple tatilimi de kullanarak her gece bir film olmak üzere 15 gün boyunca 15 film izlemeye karar verdim. 

Challenge için kendime bir liste hazırladım. Listeyi IMDb listelerinden gözüme çarpan, "ben bunu bi' ara izliyim" diye kenara ayırdığım, mühendislik öğrencilerinin izlemesi gereken diye birkaç sitede bulduğum filmlerden derledim.

18 Ocaktan itibaren bu challenge'a başlıyorum, 1 Şubata dek sürecek. Eğer isterseniz siz de kendinizce belirlediğiniz filmlerle böyle bir challenge oluşturabilirsiniz. Böylelikle birlikte hangi filmleri izlediğimizi görebiliriz ve bu filmler hakkında fikir edinebiliriz.


Benim için çok yararlı bir challenge olacak diye düşünüyorum. Ayrıca tek seferde olmasa da ara ara filmlere ait yorumlar da gelecek. Film yorumu severlere de bu bilgiyi vermiş olayım.

O zaman bu geceden itibaren başlıyorum ben!

Hepimize iyi seyirler!

8 yorum :

  1. Gerçekten güzel filmler seçmişsin. Tatilini değerlendirmek için de çok güzel bir fikir olmuş.
    Şimdiden iyi seyirler sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle senin böyle bir yorum yapman gerçekten beni çok mutlu etti teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Güzel filmler seçmişsin araya komedi türü bir iki filmde iyi giderdi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Why Him romantik komedi tadında bir film aslında. Bryan Cranston oynuyor diye izlemeyi düşünüyorum normalde komedi filmlerini pek sevmem. :)
      Teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Çok güzel bir seri hazırlamışsın kendine. Bende neredeyse her gün bir veya iki film izliyorum ara tatili dolayısıyla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet maalesef dönem içinde film izlenecek çok fazla vakit bulunmuyor. Hazır tatilken izlemek lazım. :)

      Sil
  4. Ne güzel düşünmüşsün. Tatili böyle etkinliklerle değerlendirmek lazım. Ben tatilde dizilere sarmayı düşünüyorum.

    Listende özellikle Sil Baştan ve Devrim Arabaları'nı çok sevmiştim. Memento da mükemmeldir ama kafanın rahat olduğu biranda izlemelisin :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :)
      Dizilerin süresi 30-50 dakika aralığında olduğu için okul varken de izleniyor ama filmler pek mümkün değil. :)

      O zaman söylediğin filmleri daha bir dikkatle izlemem lazım sanırım. :) Teşekkürler.

      Sil

My Instagram

Copyrighted © Engineering Vibes | Mühendislik öğrencisinden bi' şeyler. Bu blog engineeringvibes tarafından aşkla tasarlandı!