İZLERKEN KEYİF ALABİLECEĞİNİZ 10 MÜZİK VİDEO


Benim favorilerimden derlediğim müzik videoları sizinle paylaşmak istiyorum. Bana göre bir müzik videoda şarkı kadar video da önemlidir. Video kendisini size izlettirmeli ve bu sayede size müziği de dinlettirebilmeli. Bence bir şarkının kalitesini hem şarkı hem de videosu belirler. Hadi, başlayalım!

     1. Lily Allen - Somewhere Only We Know

Bu videoyu izlerken animasyon hazırlamanın ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu görüyoruz. Efektler, ince ayrıntılar... Tamamen emek ürünü. Aynı zamanda Lily'nin tüy kadar hafif sesi eşliğinde... Bence bu müzik video çok başarılı. 

     2. Foo Fighters - Learn To Fly

Eğlenceli olduğunu düşündüğüm Foo Fighters müzik videosu. Sizi izlerken gülümsetebilir. Şarkıyı da sevebileceğinizden eminim. 

     3. Kelvin Jones - Call You Home

Emin olmamakla birlikte bu videonun çekiminde uzay görüntülerinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Şarkı eşliğinde dünya manzarası bence kesinlikle harika!

     4. Robin Schulz - Sugar (ft. Francesco Yates)

Sugar, 2015 yılının en sevilen şarkılarından biriydi. Eğlenceli bir video klip. Şarkının güzel klibin de eğlenceli olması Sugar'ı kaliteli bir müzik video yapıyor. 

     5. Kid Rock - Born Free

Manzaraların güzelliği, çekimin profesyonelliği ve müzik birleşince ortaya mükemmel bir Kid Rock müzik videosu çıkmış. 

     6. PH Electro - Englishman in New York

Bazı insanlar Amerika tutkunudur. Bazıları New York tutkunudur. Eski bir şarkı olan Englishman in Newyork, PH Electro ile yeniden hayata dönmüş ve New York'un nefes kesici manzaralarıyla harika bir müzik video olmuş.

     7. Eros Ramazzotti - Più Bella Cosa

İtalyanca seviyorsanız, bu şarkıya bayılacaksınız. Şarkının güzelliği sanırım 90'ların kalitesinden geliyor. Videoda konu işlenişi bence başarılı olmuş.

     8. Milow - Howling At The Moon

Son zamanlardaki müzik videolarda hayvan kostümleri çok sık kullanılan bir öge oldu. Bana göre bu müzik video, en iyisi.

     9. Red Hot Chilli Peppers - Californication

Çok eski bir şarkı olmasına rağmen, videoda oyun grafiklerinin kullanılması bana göre başarılı. Tam da söyledikleri gibi: Oldies but goldies.

    10. R.E.M. - Bad Day

Haberleri sunan spikerler de böyle şarkı söyleyerek sunsalardı, nasıl olurdu acaba? 

Umarım hoşunuza gitmiştir. Eğer sizin de böyle beğendiğiniz müzik videolar varsa yorum bırakmayı unutmayın. 

Yorum Gönder

My Instagram

Copyrighted © Engineering Vibes | Mühendislik öğrencisinden bi' şeyler. Bu blog engineeringvibes tarafından aşkla tasarlandı!