KİTAP ALIŞVERİM | IDEFIX



Merhaba! Normalde çok fazla kitap alışverişi yapan birisi değilimdir. Malum öğrenciyiz. Para anca eğitim masraflarına falan gidiyor. O yüzden kitap almak yerine arkadaşlarımdan, kütüphanelerden ödünç alarak okumaya çalışıyordum ya da internetten tabletime kitaplar indirerek okuyordum. İlk başlarda tabletten kitap okumak çok daha güzel gibi gelse de kitabın yerini tutmuyor. 
Neyse, konumuz bu değil. 

Üniversiteye başladığımdan beri kendi kütüphanemi oluşturmaya karar verdim. İş hayatına atıldıktan sonra geriye dönüp baktığımda bu kitaplar benim hayatımı şekillendirdi diyebilmek için, vaktimi boş şeylere değil de kendimi geliştirmeye harcadığımı görebilmek için... Bu yüzden böyle indirimleri artık daha bir dikkatle takip etmeye başladım.

Biliyorsunuz ki kitapları tek tek almak özellikle D&R gibi kitapçılarda çok daha pahalı oluyor. İnternetteki fiyatlar marketlerdeki veya kitapçılardaki fiyatlardan çok daha uygun. Bir de üstüne indirimler falan oluyor, daha bir uyguna geliyor.

Idefix, geçtiğimiz Ramazan Bayramına özel 75₺ üzeri alışverişe ücretsiz kargo + 10₺ de indirim kampanyası başlattı. Kampanya da bayram boyunca geçerliydi. Ben de dedim ki eh şimdi tam zamanı! Çok merak ettiğim kitaplar vardı. Böylelikle bir kısmını almış oldum.

KAYIP DENKLEMLER - SCOTT BAKER 
(Piyasa Değeri: 27₺ Benim Aldığım: 9,90₺)
DİJİTAL KALE - DAN BROWN 
(Piyasa Değeri: 28₺ - Benim Aldığım: 21,28)
MİLENA'YA MEKTUPLAR - FRANZ KAFKA 
(Piyasa Değeri: 15₺ - Benim Aldığım: 9,75₺)
PARİS VE LONDRA'DA BEŞ PARASIZ - GEORGE ORWELL 
(Piyasa Değeri: 20₺ - Benim Aldığım: 14₺)
NEUROMANCER - WILLIAM GIBSON 
(Piyasa Değeri: 19,50₺ - Benim Aldığım: 12,68₺)
LONDRA MANZARALARI VE BAŞKA YAZILAR - VIRGINIA WOOLF
(Piyasa Değeri: 11₺ - Benim Aldığım: 8,36₺)

Toplam: 75,97₺
İndirimli: 65,97₺ + Ücretsiz Kargo

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi kitaplar hasarsız bir şekilde elime ulaştı. Ayrıca paketlenmesinden kargoya verilmesine, dağıtıma çıkmasına, teslim edilmesine kadar her bir detayı mail adresinize iletiyorlar. Bu bence çok iyi bir şey. En azından siz evde değilken gelen postalar için güzel bir çözüm. Yurtiçi Kargo ile çalışıyorlar. 

Ben memnun kaldım. Eğer böyle indirimler yapmaya devam ederlerse Idefix'ten alışveriş yapmaya devam edeceğim.

Ufak bir not: Aklınızda bulunsun. OkuOku.Com için güvenilir bir site olduğunu söylüyorlar. Kapıda ödemesi de mevcut. Aylara özel ciddi indirimler yapıyorlar, haberiniz olsun. Benim istediğim kitaplar indirimde olmadığı için oradan alışveriş yapmadım.

Sizin de internet üzerinden kitap alışverişi yapıp memnun kaldığınız siteler varsa yorum olarak yazmayı unutmayın, kitap avındayım çünkü. :)

Mutlu günler!

4 yorum :

  1. kitapmetre.com 'u tavsiye ederim. Bu site sayesinde aradığınız kitabı en ucuz nerede bulabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ondan haberim yoktu benim. Çok teşekkürler! :')

      Sil
  2. En son alışverişi Okuoku'dan yaptım. Kitap Yurdu da iyidir. İndirim konusunda en iyi site ama bazen kitaplar hasarlı gelebiliyor.

    Hepsini iyi günlerde oku :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Yurdu'nda dediğiniz gibi hasarlı olma durumunu duyduktan sonra biraz çekiniyorum. Açıkçası 2-3 kuruş daha fazla ama hasarsız elime ulaşsın istiyorum. Yine de 2-3 kitap için denemek istiyorum. Umarım beni şaşırtırlar. OkuOku'da da güzel indirimler var ama bu sıralar okuyacak listem epey büyüdü. Onlar bittikten sonra alışveriş yapacağım.

      Tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. :)

      Sil

My Instagram

Copyrighted © Engineering Vibes | Mühendislik öğrencisinden bi' şeyler. Bu blog engineeringvibes tarafından aşkla tasarlandı!